De lekkerste kamer

De badkamer kan de lekkerste kamer in huis zijn. Een oase van beleving, comfort en hygiëne voor elk lid van het gezin. Met alle denkbare gemakken, inclusief individuele verlichting, automatische bediening, audio(visuele) omlijsting, dus wellness op niveau. Een plek waar alle gezinsleden elke dag even onvervalst kunnen genieten. Het idee van de badkamer als de lekkerste kamer begint door te dringen bij consumenten. Maar het kan sneller.

Ook lekker voor de specialist

De moderne badkamer sluit perfect aan op de behoefte aan comfort en beleving van de consument. Die realiteit zit nog niet bij iedereen in het hoofd. Jammer. Veel consumenten weten letterlijk niet wat ze missen. Daardoor heeft vernieuwing van de badkamer lage prioriteit. Andere ruimtes in het huis krijgen voorrang bij verbouwingen en renovaties. Als we dat veranderen, krijgen we de badkamer weer top of mind. Kunnen we de levensduur verkorten door nieuwe mogelijkheden aan te bieden om het welzijn te verhogen. Dan krijgen meer mensen een nieuwe lekkerste kamer in huis en wordt het economisch gezien ook voor de specialisten weer wat lekkerder.

Lekker op weg naar morgen

De Galvano Badvak 2016 is het levende bewijs dat de badkamer van vandaag een andere is dan die van gisteren. Dat het vernieuwen ervan een bijdrage is aan levensgeluk. Dat vandaag erin investeren lange tijd voelbaar oplevert. We staan voor de uitdaging om dit beter onder de aandacht te brengen van consumenten. Het zichtbaarder maken van fraaie oplossingen en wat het echte genieten van comfort met je doet. Met de Galvano Badvak 2016 willen we daar een bijdrage aan leveren, kijkend naar een zonnige toekomst.

De lekkerste kamer in huis De lekkerste kamer in huis
Aanmelden