Lekker kijken, lekker praten, lekker doen

De badkamer in 2016 is een ruimte voor beleving. Dat merkt u wel als u op de Badvak bent. Er was nog nooit zoveel te zien en te doen (en nog nooit zo’n lekker buffet). Moeilijk om te zeggen waar u beslist moet gaan kijken. Als u maar wel een of twee workshops meepikt. Daar wordt u namelijk beslist beter van.

Dagschema:

  • 12.30 uur - Ontvangst
  • 13.00 uur - Opening beurs
  • 13.30 uur - Beursvloer open
  • 14.00 uur - Diverse workshops
  • 17.30 uur - Dinerbuffet
  • 21.00 uur - Afsluiting beursdag

Opening beurs:

De beursdag wordt dagelijks geopend door Mike van Reusel (sales manager Galvano), gevolgd door een lezing van gastspreker Tanja Saarberg, formule manager bij Sanoma en verantwoordelijk voor het merk vtwonen. Tanja verzorgt een presentatie over de hedendaagse retailbeleving bij consumenten. Vanuit haar ervaring met eindgebruikers (o.a. bij Sanoma) en haar kennis van de winkelervaring die eindgebruikers tegenwoordig verwachten geeft ze antwoorden op vragen als: wat is de ervaring van vtwonen op retail-gebied? Wat zijn de trends voor de nabije toekomst? En hoe kun je je winkel aantrekkelijker maken voor bezoekers? Deze informatie is essentieel om potentiële klanten aan je te binden. Mis deze lezing dus niet!

Workshops waar u beter van wordt

Tussen 14.00 en 17.30 uur kunt u deelnemen aan een of meerdere van de leerzame workshops. Stuk voor stuk zijn het workshops die u verder brengen.

Den Braven: Lijm en kit in de badkamer

Elke dag om 14.00-14.30 uur en 15.30-16.00 uur
Tijdens deze workshop wordt aangeven welke producten de voorkeur genieten voor verwerking in de badkamer en waarom deze producten specifiek geschikt zijn. Ook de voorbehandeling en het afwerken komen aan bod. Verder worden er tips & tricks gegeven voor de juiste werkwijze en het op de juist manier aanbrengen van de producten.

Hansa: Hansa Bluebox inbouwsysteem

Elke dag om 14.30-15.00 uur en 16.00-16.30 uur
Tijdens deze praktische workshop voor de installateur wordt het Hansa Bluebox inbouwsysteem gedemonstreerd. Het universeel bruikbare inbouwsysteem overtuigt door zijn veilige en foutloze installatie. De focus ligt op veiligheid, eenvoud en flexibiliteit. Het belangrijkste voordeel is het maximale montagegemak.

Villeroy & Boch Tegels: Trends en mogelijkheden met tegels

Elke dag om 15.00-15.30 uur en 16.30-17.00 uur
Tijdens deze workshop laat Villeroy & Boch zien waarom ze met recht specialist is op het gebied van tegels. Zowel de laatste trends als de uitgebreide mogelijkheden van tegels worden doorgenomen. Uiteraard ontbreekt een kennismaking met de nieuwste collecties niet.

Villeroy & Boch Wellness: 3D badkamerontwerp met virtual reality bril

Elke dag om 14.00-17.00 uur (inloopsessie)
Alvast door je net ontworpen badkamer lopen? Het kan met de 3D software van Villeroy & Boch. Met behulp van een virtual reality bril kun je de ruimte ervaren, producten aanraken en openen, en de sfeer proeven. Een bijzonder realistische ervaring!

De lekkerste kamer in huis

De lekkerste kamer in huis
Aanmelden