Lekker veel te beleven op de Badvak

De Badvak. Zo populair omdat het de enige badkamer vakbeurs is of de enige omdat hij zo populair is? Georganiseerd door dé badkamer groothandel van de Benelux, in samenwerking met de meest relevante merken van de branche. In de kortste keren uitgegroeid tot hét evenement voor retailers, e-tailers, installateurs, bouwstoffenhandelaren, architecten, etc. Feitelijk voor iedere professional die zich bezig houdt met het ontwerpen, maken en vermarkten van badkamers.

Badvak 2016: 60 merken

Zestig merken gaan een stand aankleden op de Badvak. 60! In 2014 waren het er nog 36. Zij komen, omdat u er bent. Want deze derde editie, de vijfde beurs die Galvano organiseert, zal ongetwijfeld weer meer vakmensen aantrekken dan de vorige. Logisch, er is meer te zien, meer te leren, meer te doen, meer te beleven. Niet alleen sanitair, ook tegels, installatiematerialen, leveranciers van lichte bouwmaterialen en softwarehuizen zijn vertegenwoordigd.

Vakmensen onder elkaar

Op de Badvak ontmoeten branchegenoten elkaar. Even de stand van zaken doornemen, nieuwtjes uitwisselen, samen een drankje doen. Lekker hapje erbij. Het is een belangrijk onderdeel van de Badvak. Want we doen het met mensen, voor mensen.

Sfeerimpressie

Aanmelden